TV-inspektion af kloak

Find frem til dine problemer hurtigt og effektivt med en TV-inspektion af din kloak. Det er vigtigt at få fanget kloakproblemer i tide, ellers kan det gå hen og koste meget dyrt. Rødder, rotter og regnvand er noget, der kan forårsage kloakproblemer. Det er derfor vigtigt at udføre en TV-inspektion af kloakken for at undgå, at disse problemer kan opstå.

Pris fra 760 kr. inkl. moms.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt
  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Hvad er en TV-inspektion?

  En TV-inspektion er egentlig en metode til at klarlægge helt præcist, hvordan dit kloaksystems tilstand er. Det er en helt moderne og ganske nem metode til at få et komplet indblik i kloaksystemets tilstand og hurtigt klarlægge eventuelle problemer. 

  Man sender sådan set et kamera ned i kloakken, hvor det kan filme og identificere eventuelle problemstillinger i din kloak. Det kan f.eks. være en tilstopning eller et brud på et kloakrør, som skaber problemer. Eller det kan være i forbindelse med en mistanke om rotter. Hvis det f.eks. viser sig, at der er rotteproblemer, kan man imødekomme problemet ved at fastlægge en plan på baggrund af inspektionen. 

  Med en TV-inspektion kan du hurtigt klarlægge, hvad problemerne helt præcist skyldes. På baggrund af TV-inspektionen kan vi igangsætte det rigtige arbejde for at undgå at skaderne eller problemerne forværres yderligere.

  Så hvis du altså mistænker problemer eller skader i kloakken, er en TV-inspektion en god og effektiv metode til at gøre dig klogere på problematikken.

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en TV-inspektion eller har spørgsmål til processen. Vores telefon er bemandet alle døgnets 24 timer, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

  Hvordan foregår en TV-inspektion?

  En TV-inspektion foregår således, at et kamera udformet som en slange sendes ned for at inspicere kloakkens tilstand. Det lille kabelførte kamera optager film og billeder af kloaknettet, der altså kan være med til at klarlægge, hvordan kloakkens tilstand egentlig er.

  Den lille, tynde kamera-slange kan tilgå selv de smalleste områder af kloakken, når det styres fra kontrolrummet, hvor vi roligt og sikkert styrer kameraet rundt i kloakken, mens der noteres eventuelle problemer ned.

  Når gennemgangen er færdig, laves der en detaljeret rapport over kloakkens tilstand. På baggrund af inspektionen kan det vurderes, hvorvidt der er behov for en kloakrensning, kloakspuling, slamsugning eller rensning af faldstammen. 

  Hvad bruger man en TV-inspektion til?

  Man udfører en TV-inspektion af kloakken for klart og tydeligt at kunne se, hvad der er galt, og hvor i kloakken problemet er. Inspektionen kan så også vise, hvordan kloakproblemet skal løses, og om det er en kloakspuling, kloakrensning eller noget helt tredje, der skal til for, at problemet kan blive løst.

  Med sådan en inspektion minimeres usikkerhederne, så både problemet og løsningen står helt klart. På den måde tillader en kompetent TV-inspektion, at man kan arbejde målrettet med problematikken fremadrettet.

  Det betyder ligeledes, at TV-inspektionen sikrer, at der kun bliver gravet i f.eks. din have eller indkørsel, når det er højst nødvendigt. En TV-inspektion er altså en rigtig effektiv fremgangsmåde, og hjælper med at finde frem til problemet og lokalisere det.

  Derfor bør du overveje en TV-inspektion

  Hos Kloakservice KBH kan du altid forvente en professionel og grundig TV-inspektion til en super skarp pris. Vores priser på TV-inspektion starter ved 760. kr. inkl. moms og inkl. olietillæg mv.

  Hvad den endelige pris lander på, afhænger af størrelsen på dit kloaksystem. Men uanset størrelsen kan du forvente en grundig og professionel gennemgang, som kommer med en klar rapportering i forhold til eventuelle problemstillinger og løsninger.

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt

   ★★★★★

   Super god service og enormt venlige.

   Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

   ★★★★★

   Rigtig god service.

   Kom hurtigt og klarede det på 10 min. Og godt humør 🙂

   ★★★★★

   Værdi for pengene

   Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
   Karsten Rothberg
   via Google

   ★★★★★

   God service og dygtig montør

   Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
   Hans Jørgen Madensen
   via Google

   Hvornår er en TV-inspektion relevant?

   En TV-inspektion er først og fremmest relevant, når du oplever eller mistænker problemer med kloakken. Her vil en kloakmand hurtigt kunne afgøre, hvilke problemer der eventuelt er, samt hvordan man løser dem. Typisk kan dette være relevant, hvis man oplever et tilbagevendende problem, som ikke har været til at løse.

   Men man kan faktisk også med fordel få lavet en TV-inspektion i forbindelse med køb af ny bolig eller ejendom. Her kan inspektionen nemlig spare dig for grimme overraskelser, som du måske ellers først havde opdaget efter købet var gået igennem. Dette er en vigtig faktor, da en standard ejerskifteforsikring i udgangspunktet ikke dækker fejl, mangler og skader på husets kloaksystem.

   Generelt set er det aldrig en dårlig idé at få inspiceret sin kloak. Jo før man opdager eventuelle kloakproblemer, jo nemmere og billigere er det også at fikse dem igen.

   Mere end 25 års erfaring med TV-inspektioner

   Vi har mere end 25 års erfaring med kloakopgaver, og vi forlader aldrig opgaven, før der er 100% styr på kloakken. Det samme gælder selvfølgelig, når vi kommer og laver en TV-inspektion af din kloak.

   Du kan forvente at få veluddannede og erfarne medarbejdere ud på opgaven, og du er derfor sikret et resultat af høj kvalitet. Kontakt os i dag, og lad os udføre en TV-inspektion af din kloak!

   Præcis rapportering og evaluering efter TV-inspektionen

   Når vi har været ude hos dig og lave en TV-inspektion, får du selvfølgelig en grundig rapportering og evaluering på situationen, så de næste trin i processen kan klarlægges og eventuelt planlægges.

   Vi giver dig en fyldig rapport, der indeholder følgende:

   • En guide til hvordan rapporten læses
   • Grundig fejloversigt
   • Fotos af eventuelle fejl
   • En plantegning


   Hvis vores TV-inspektion har vist, at der er behov for udbedring af kloaksystemet, modtager du samtidig et tilbud på disse udbedringer fra vores side.

   Professionel TV-inspektion til en skarp pris

   Hos Kloakservice KBH kan du altid forvente en professionel og grundig TV-inspektion til en super skarp pris.

   Vores priser på TV-inspektion starter ved 760. kr. inkl. moms og inkl. olietillæg mv.

   Hvad den endelige pris lander på, afhænger af størrelsen på dit kloaksystem. Men uanset størrelsen kan du forvente en grundig og professionel gennemgang, som kommer med en klar rapportering i forhold til eventuelle problemstillinger og løsninger.

   Call Now ButtonRing 51 40 04 90