Slamsugning

Pris på slamsugning fra kun 760 kr. inkl. moms.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt
  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Hvad er slamsugning?

  Slamsugning er en metode til at rengøre din kloak eller brønd for skidt og snavs. Ofte vil en slamsugning komme i spil, når enten din kloak eller brønd er helt stoppet til. Slamsugning er en utrolig effektiv metode, som virkelig får løsnet og renset din kloak eller brønd, når der er problemer med tilstoppelse.

  Slamsugningen udføres med en slamsuger, som er en helt speciel type vogn, der netop bruges til rens af stoppede kloakker og brønde. Selve slamsugningen foregår ved, at man spuler kloakken eller brønden med rent vand, så man kan få løsnet slam, fedt, grus og andre faste materialer, som kan være med til at tilstoppe en kloak eller brønd. Derefter suges hele molevitten ud af din kloak eller brønd, så det stopper med at skabe problemer for dig.

  Når slamsugningen er foretaget, vil du igen have en kloak eller brønd, der fungerer helt, som den skal.

  Mere end 25 års erfaring med slamsugning

  Søger du slamsugning til rimelige priser? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Kloakservice KBH tilbyder vi nemlig altid en fast og rimelig pris på din slamsugning. Samtidig sørger vi for, at du modtager en grundig og effektiv slamsugning, der løser dine kloakproblemer.

  Vi løser altid dine kloakproblemer på den bedste og mest optimale måde. Vi forlader aldrig vores arbejde før, du er tilfreds med vores kloakarbejde – vores fokus vil altid være på din tilfredshed.

  Derfor har vi altid løbende fokus på at videreudvikle vores erfarne kloakmænd i at anvende de bedste og nyeste værktøjer indenfor branchen. Vores løbende videreudvikling af vores dygtige kloakmænd sikrer os, at vi til enhver tid kan udføre vores arbejde på den bedste og mest optimale måde for vores kunder.

  Desuden betyder vores mange års erfaring indenfor kloakservice, at du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde. Har du akut behov for hjælp med dine kloakopgaver? Så er vores biler og kloakfolk altid klar til at løse dit kloakproblem.

  Hvornår har man brug for en slamsugning?

  Oftest vil du have brug for en slamsugning, fordi dine kloakrør er stoppet til. Tilstoppede kloakrør kan være en ganske generende tilstand, som kan skabe store gener i dagligdagen. Mest sandsynligt vil du opleve lyd- eller lugtgener, ligesom afløbet kan drille en del.

  Tegn på en tilstoppet kloak:

  • Rådden lugt (kan også være rotter)
  • Stoppet toilet, vask eller afløb
  • Usædvanlige lyde fra afløb eller toilet
  • Opstigning af vand, når du tager bad eller skyller ud i toilettet
  • Vand løber langsomt ud af vask eller toilet


  Hvis du oplever en eller flere ovenstående tilstande, bør det straks give mistanke om en tilstoppet kloak. Hvis det er tilfældet, kan en slamsugning altså være løsningen på dine problemer.

  Har du mistanke om dette, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så kan vi hjælpe med problemerne. Vores telefon er døgnbemandet, så uanset hvornår på døgnet, du løbet ind i problemer, sidder vi klar til at hjælpe.

  ★★★★★

  Super god service og enormt venlige.

  Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

  ★★★★★

  Rigtig god service.

  Kom hurtigt og klarede det på 10 min. Og godt humør 🙂

  ★★★★★

  Værdi for pengene

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten Rothberg
  via Google

  ★★★★★

  God service og dygtig montør

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans Jørgen Madensen
  via Google

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter at kontakte dig indenfor 1 time

  Vi bestræber os efter at kontakte dig hurtigst muligt

   Slamsugning i København, Roskilde og resten af Nordsjælland

   Hos Kloakservice KBH har vi hovedkontor i København, men vi kører hellere end gerne ud og hjælper vores kunder i resten af Hovedstaden, Roskilde og Nordsjælland med en slamsugning.

   Har du derfor akut behov for en slamsugning, kan vi hurtigt rykke ud til din adresse. Vi befinder os ofte i København og omegn. Men har du adresse uden for København, kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland.

   Hos Kloakservice KBH tilbyder vi altid en skræddersyet kloakløsning, der passer til dine behov. Ligeledes giver vi altid en konkurrencedygtig pris på din kloakopgave. Som kunde hos os er du garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.

   Slamsugning til nogle af de skarpeste priser på markedet

   Din lokale kloakmand til alle typer af kloakopgaver

   Hos Kloakservice KBH starter prisen på slamsugning på 760 kr. inkl. moms og olietillæg. Vores priser er blandt de laveste i branchen, selvom du selvfølgelig altid kan forvente kvalitetsarbejde, når vi hjælper med slamsugning eller andre kloakservices.

   Den endelige pris kan selvfølgelig variere efter opgavens størrelse og kompleksitet. Du kan altid ringe til os og forklare dine problemer, så vi kan give et bedre bud på, hvad en slamsugning vil koste i dit tilfælde.

   Vi arbejder altid hurtigt, effektivt og grundigt, så du ikke skal betale for unødig brug af arbejdstid. Vi mener nemlig, at kvalitetsarbejde ikke behøver at koste en formue.

   Akut slamsugning - Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt

   Hos Kloakservice KBH er vi klar til at hjælpe med akut slamsugning – uanset hvornår på dagen du er i problemer. Vi ved nemlig godt, at når uheldet er ude, har man sjældent lyst til at vente ret længe på en løsning.

   Derfor er vores servicetelefon altid døgnbemandet, så vi er klar til at hjælpe alle døgnets timer, alle ugens dage.

   Så uanset hvornår du kontakter os for hjælp med slamsugning, kan du regne med at være i trygge og kompetente hænder, og at du kan få udbedret dit problem hurtigst muligt.

   Samarbejdspartnere

   Din lokale kloakmand til alle typer af kloakopgaver for private og erhverv

   Som dit lokale kloakfirma klarer vi alle former for slamsugning. Uanset størrelsen på din kloakopgave, har vi den faglige ekspertise og erfaring til at hjælpe dig.

   Det er på grund af, at vi har en række kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, hvilket bl.a. gør os i stand til at varetage de helt store kloakopgaver. På den måde skal du som vores kunde ikke bekymre dig om processen. Vi tager os af hele arbejdet fra start til slut.

   Har du derfor problemer med din kloak i hjemmet, på arbejdet eller andet, så foretager vi kloakarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Ingen kloakopgaver er for store eller for små til os.

   Lad de professionelle klare arbejdet

   Vi anbefaler altid vores kunder til at rådføre sig med professionelle fagfolk, inden de vælger at gøre noget selv. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

   Hos Kloakservice KBH hjælper vi dig gerne med alle dine udfordringer. Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med kloakservice, så tøv endeligt ikke med at kontakte os.

   Få et uforpligtende tilbud på slamsugning indenfor 8 timer

   Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

   Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores døgnvagt helt gratis på tlf. +45 51 400 490.

   Vi sætter en stor ære i at kunne løse dine kloakproblemer, hvor både du og vi er 120% tilfredse med resultatet. Vi gør nemlig altid vores ypperste for at hjælpe vores kunder på den bedste og mest effektive måde. Når du er glad og tilfreds, er vi det også. Derfor glæder det også at se, at vores tidligere kunder belønner os med en fremragende score (4,6/5) på Trustpilot, hvilket placerer os blandt de allerbedst bedømte kloakmestre i landet.

   Slamsugning

   Vi servicerer det meste af Sjælland – find netop den by du bor i.