Slamsugning i København og omegn

Pris på slamsugning fra kun 760 kr. inkl. moms.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt
  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Mere end 25 års erfaring med slamsugning

  Hos os er der ingen skjulte gebyrer - En aftale er en aftale

  Søger du hjælp til rensning og tømning af dine brønde m.m.?

  Søger du slamsugning til rimelige priser? Hos Kloakservice kbh tilbyder vi altid en fast og rimelig pris på din slamsugning.

  Vi løser altid dine kloakproblemer på den bedste og mest optimale måde. Vi forlader aldrig vores arbejde før, du er tilfreds med vores kloakarbejde – vores fokus vil altid være på din tilfredshed.

  Derfor har vi altid løbende fokus på, at videreudvikle vores erfarne kloakmænd i at anvende de bedste og nyeste værktøjer indenfor branchen.

  Vores løbende videreudvikling af vores dygtige kloakmænd sikrer os, at vi til enhver tid kan udføre vores arbejde på den bedste og mest optimale måde for vores kunder.

  Desuden betyder vores mange års erfaring indenfor kloakservice, at du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde.

  Har du akut behov for hjælp med dine kloakopgaver? Så er vores biler og kloakfolk altid klar til at løse dit kloakproblem.

  Slamsugning på Sjælland og i København

  Hos Kloakservice KBH er vi din lokale Kloakmand med vores kloakfirma beliggende i København.

  Har du derfor akut behov for en slamsugning, kan vi hurtigt foretage os en udrykning til din adresse. Vi befinder os ofte i København og omegn. Men har du adresse udenfor København, kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland.

  Hos Kloakservice KBH tilbyder vi altid en skræddersyet kloakløsning, der passer til dine behov. Ligeledes giver vi altid en konkurrencedygtig pris på din kloakopgave. Som kunde hos os er du garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde.

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Slamsugning fra kun 760 kr. inkl. moms.

  Din lokale kloakmand til alle typer af kloakopgaver

  Som dit kloakfirma klarer vi alle former for slamsugning. Uanset størrelsen på din kloakopgave, har vi den faglige ekspertise og erfaring til at hjælpe dig.

  Det er på grund af, at vi har en række kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, hvilket bl.a. gør os i stand til at varetage de helt store kloakopgaver. På den måde skal vores du som vores kunde ikke bekymre dig om processen. Vi tager os af hele arbejdet fra start til slut.

  Har du derfor problemer med din kloak i hjemmet, på arbejdet eller andet, så foretager vi kloakarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Ingen kloakarbejde er for store eller for små for os.

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt

   Vores priser er pr. time og inkl. olietillæg, miljøtillæg m.m.

   Vi anbefaler altid vores kunder til at rådføre sig med professionelle fagfolk, inden de vælger at gøre noget selv. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

   Hos Kloakservice KBH hjælper vi dig gerne med alle dine udfordringer. Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med kloakservice, så tøv endeligt ikke med at kontakte os.

   Samarbejdspartnere

   Få et uforpligtende tilbud på slamsugning indenfor 8 timer

   Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

   Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

   Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis på tlf. +45 51 400 490.

   Slamsugning

   Vi servicerer det meste af Sjælland – find netop den by du bor i.