Rensning af faldstammer

Er faldstammen stoppet eller har du en mistanke om, at det kan være noget galt? Vi tilbyder rensning og servicetjek af din faldstamme. Kontakt os og hør mere. Priser fra 1.990 kr. inkl. moms

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt
  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Skal du have renset din faldstamme? Vi gør det grundigt, effektivt og til en skarp pris

  Er din faldstamme stoppet? Oplever du problemer med din faldstamme? Eller er det bare tid til at få udskiftet den? Hos Kloakservice KBH udfører vi en fuld rensning af faldstammer i København og på resten af Sjælland.

  Vores kompetente og erfarne medarbejdere sørger for et grundigt og effektivt stykke arbejde, som efterlader faldstammen næsten så god som ny. Hos Kloakservice KBH behøver et godt og grundigt stykke kloakarbejde altså ikke at ruinere dig. Vi tilbyder nemlig nogle af de skarpeste priser på rensning af faldstammer.

  Så hvis du har brug for rensning af din faldstamme, klarer Kloakservice KBH opgaven grundigt, effektivt og til en skarp pris.

  Hvordan foregår rensning af faldstammer?

  Når en faldstamme renses, foregår det typisk ved, at den slam, som gemmer sig i faldstammen, suges op, hvorefter faldstammen spules igennem med en højtryksspuler.

  Ved at rense faldstammen på denne måde sikrer vi, at fedt og andre aflejringer effektivt fjernes fra faldstammen, så problemet ikke opstår med det samme igen. På den måde sikrer vi vores kunder en varig og holdbar løsning, når vi renser deres faldstammer.

  Hvornår har du brug for en rensning af faldstammen?

  Faldstammen forbinder alle etager i ejendommen, når det kommer til vandtilførsel, og derfor er det vigtigt at vedligeholde den. Den udsættes for lidt af hvert i form af madrester, og hvad der ellers måtte bliver skyllet ud, men hvis den vedligeholdes ordentligt, kan en faldstamme holde i omkring 70-80 år.

  Et af de tydeligste tegn på, at man har brug for en rensning af faldstammen, er, hvis du oplever, at der kommer spildevand op af din håndvask, brusekabine eller et andet afløb i bygningen, når der bruges vand andre steder i bygningen.

  Dette vil nemlig oftest være foranlediget af, at faldstammen i bygningen er stoppet til med slam eller andre affaldsstoffer. I sådan et tilfælde vil det altså være nødvendigt at rense hele faldstammen for at kunne genetablere selve faldstammen og resten af kloaksystemet igen.

  ★★★★★

  Super god service og enormt venlige.

  Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

  ★★★★★

  Rigtig god service.

  Kom hurtigt og klarede det på 10 min. Og godt humør 🙂

  ★★★★★

  Værdi for pengene

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten Rothberg
  via Google

  ★★★★★

  God service og dygtig montør

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans Jørgen Madensen
  via Google

  Over 25 års erfaring med rensning af faldstammer

  Hos Kloakservice KBH har vi i mere end 25 år som kloakfirma opnået stor erfaring med rens af faldstammer. Utallige faldstammer er blevet renset i disse år, og derfor har vores kompetente medarbejdere stor erfaring med netop denne type opgaver og ved lige nøjagtig, hvordan opgaven skal gribes an, så den løses på den bedste og mest effektive måde.

  Vi arbejder hver dag for at løse alle dine kloakproblemer, og for os er ingen opgave for stor eller lille. Derfor kan du med sikkerhed stole på, at vi udfører alle dine kloakopgaver til perfektion, og det gælder selvfølgelig også rensning af faldstammer.

  Desuden udfører vi kloakarbejde til alle typer kunder lige fra private kunder til erhvervskunder. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi garantere dig for, at vi er eksperter og specialister i rensning af faldstammer i en masse forskellige typer af bygninger.

  Uanset om du oplever problemer med din faldstamme i højhuse, parcel- og villahuse eller i etagebygninger, kan du trygt stole på os til at klare opgaven.

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt

   Rensning af faldstammer i København, Roskilde og resten af Nordsjælland

   Fra vores hovedkontor i København kan vi nemt køre ud og servicere vores kunder i København, Roskilde og resten af Nordsjælland.

   Med placeringen i København kan vi hurtigt være på din adresse, og hurtigt hjælpe dig med rensning af faldstammen. Har du brug for akut kloakservice eller rensning af din faldstamme, så tøv ikke med at ringe til os.

   Skræddersyede løsninger der passer til dine behov

   Som dit lokale kloakfirma i København og på Sjælland tilbyder vi altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Samtidig kan du altid forvente konkurrencedygtige priser på rensning af din faldstamme, når du vælger os til at være ansvarlige for opgaven.

   Vores pris starter på 1.990 kr. inkl. moms og olietillæg.

   Vi sætter en stor ære i at kunne løse dine kloakproblemer, hvor både du og vi er 120% tilfredse med resultatet. Vi gør nemlig altid vores ypperste for at hjælpe vores kunder på den bedste og mest effektive måde. Når du er glad og tilfreds, er vi det også. Derfor glæder det også at se, at vores tidligere kunder belønner os med fremragende en score (4,6/5) på Trustpilot, hvilket placerer os blandt de allerbedst bedømte kloakmestre i landet.

   Call Now ButtonRing 51 40 04 90