Kloakrensning

Priser fra kun 550 kr. inkl. moms.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt
  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Har du brug for en kloakrensning?

  Er uheldet ude, står vi klar til at hjælpe dig med en kloakrensning. Vores rutinerede medarbejdere står altid klar til at give hurtig og effektiv hjælp, så du ikke skal døje med kloakproblemer længere tid end højst nødvendigt.

  Som privatperson kan det nogle gange være svært at vide, hvorvidt man har brug for en kloakrensning eller ej. Nogle gange kan man løse problemerne selv, men der er desværre mange tilfælde, hvor problemerne har udviklet sig i en sådan grad, at professionel hjælp er nødvendig.

  Det kan være, at din brønd er stoppet og skal bruge rengøring, men det kan ligeledes være problemer med vask eller toilet, som kloakrensningen kan redde dig fra. Afhængigt af problemets størrelse kan det også være, at der skal andre former for kloakservice til for at klare opgaven. Det kan f.eks. være, at kloakspuling eller slamsugning er nødvendigt for løse problemerne.

  Kontakt os i dag og lad os finde ud af, hvordan vi bedst løser dine problemer. Vores døgnvagt er bemandet alle døgnets 24 timer, så uanset hvornår du kommer i problemer, sidder vi klar til at hjælpe dig.

  Hvilke problemer løser en kloakrensning?

  Uanset hvilken problemstilling du står overfor, ser vi det som vores fineste opgave at hjælpe på den bedst tænkelige måde, så dine behov bliver mødt og dine problemer løst.

  Når vi hjælper med en kloakrensning, kan det bl.a. være med til at afhjælpe:

  • Tilstoppet toilet
  • Tilstoppet afløb
  • Tilstoppet vask
  • Tilstoppet kloak
  • Tilstoppet brønd


  Uanset hvad problemet er, gør vi vores ypperste for at løse dine problemer hurtigt, effektivt og med et højt serviceniveau.

  Lad de professionelle håndtere kloakrensningen

  Hvis man oplever problemer med kloak, afløb, vask eller toilet, kan det være fristende at prøve at løse problemerne selv. Vi anbefaler dog altid vores kunder at rådføre sig med professionelle fagfolk, inden de selv vælger at gøre noget. 

  Det er nemlig vigtigt, at kloakrensningen bliver foretaget af professionelle fagfolk, der ved, hvad de laver, og som har den rette erfaring samt ekspertise.

  Hvis du gerne vil undgå at få besøg af os i fremtiden, kan du til gengæld foretage en masse forebyggende arbejde – for eksempelvis sikre at du ikke pludselig står med en fuldkommen tilstoppet vask eller toilet. Det handler bl.a. om ikke at hælde fedt eller terpentin i vasken, ligesom du heller aldrig må skylle bind eller bleer ud i toilettet.

  Mere end 25 års erfaring med kloakrensning

  Søger du kloakrensning til fornuftige priser? Hos Kloakservice KBH står vi klar til at hjælpe dig med mange typer af kloakopgaver og services. Da vi har været i branchen i mere end 25 år, er du garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde. Vi har alt det nyeste værktøj, og vores biler er altid klar til at løse dit kloakproblem.

  Vores medarbejdere er veluddannede og erfarne, og de ved, hvad det vil sige at levere veludført arbejde for vores kunder. Vi er lokale, og det betyder, at vi kan rykke hurtigt ud.

  Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis dine behov.
  Du kan altid forvente konkurrencedygtige priser på din kloakrensning, når du vælger os til at være ansvarlige for opgaven. Du er som vores kunde garanteret et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde ved hver eneste opgave, vi udfører.

  ★★★★★

  Super god service og enormt venlige.

  Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

  ★★★★★

  Rigtig god service.

  Kom hurtigt og klarede det på 10 min. Og godt humør 🙂

  ★★★★★

  Værdi for pengene

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten Rothberg
  via Google

  ★★★★★

  God service og dygtig montør

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans Jørgen Madensen
  via Google

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt

   Kloakrensning på Sjælland

   Vores kloakfirma er placeret i København, men vi kører også hjertens gerne ud til kunder andre steder på Sjælland. 

   Ring til os i dag, og så kommer vores rutinerede og veluddannede medarbejdere ud til dig og løser din kloakproblemer. 

   Kloakrensning til private og erhverv

   Vi er din lokale kloakmand til alle typer af kloakopgaver. Derfor kan du være sikker på, at vi klarer alle former for kloakrensning. Uanset størrelsen på din opgave har vi den helt rette faglige ekspertise og erfaring til at kunne hjælpe dig. Vi har en lang række samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi også er i stand til at varetage de større kloakopgaver.

   Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om processen, da vi tager os af hele arbejdet fra start til slut. Vi udfører kloakrensning for private, erhverv og offentlige institutioner. – Mangler du et uforpligtende tilbud på en kloakrensning? 

   Så kontakt os i dag og modtag et tilbud.

   Kloakrensning til skarpe priser - Fra kun 550 kr. inkl. moms.

   Hos Kloakservice KBH tilbyder vi kloakrensning til skarpe og yderst fordelagtige priser. 

   Prisen på en kloakrensning starter på 550 kr. inkl. moms og inkl. olietillæg mv.

   Få et uforpligtende tilbud på kloakrensning indenfor 8 timer

   Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her. 

   Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Ved andre tider er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis på tlf. +45 51 400 490

   Vi gør altid vores ypperste for at hjælpe vores kunder på den bedste og mest effektive måde. Når du er glad og tilfreds, er vi det også. Derfor glæder det os også at se, at vores tidligere kunder belønner os med en fremragende score (4,6/5) på Trustpilot, hvilket placerer os blandt de allerbedst bedømte kloakmestre i landet.