Kloakspuling

Er kloakken stoppet - løsningen er en kloakspuling fra Kloakservice KBH.
Priser fra kun 550 kr inkl. moms.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt
  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Effektiv kloakspuling til private og erhverv

  Oplever du, at kloakken lugter eller andre problemer med toilettet, håndvasken, andre steder i hjemmet eller på din arbejdsplads? Så er kloakspuling en af de billigste og bedste metoder til at få renset din kloak.

  Det er en hurtig og effektiv måde at få spulet kloakken igennem og på den måde fjerne skidt, så det ikke stopper afløbene til. Vi gør altid brug af det bedste og nyeste værktøj, og vores biler er altid klar til at løse dit kloakproblem med en højtryksspuling af din kloak.

  Uanset størrelsen på kloakproblemer, kan du altid regne med, at vi udfører vores kloakarbejde på bedste vis.

  Hos Kloakservice KBH har vi mere 25 års erfaring med at udføre kloakarbejde for privatkunder og erhvervskunder.

  Hvad er kloakspuling?

  En kloakspuling er en effektiv metode til rensning af kloakken. Spulingen hjælper til at fjerne belægninger i rør og brønde, og som kan hjælpe med at åbne op for forstoppelse samt mindske muligheden for fremtidige tilstopninger.

  Kloakspulingen foretages af en kraftig højtryksspuler, der skyller hele systemet igennem og fjerner selv de mindste aflejringer i rørene.

  Så hvis du oplever problemer med dit toilet, afløb eller din brønd, kan du med fordel overveje en kloakspuling. Hos Kloakservice KBH har vi stor erfaring, det bedste udstyr og de optimale metoder til at foretage en grundig og effektiv kloakspuling.

  Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med grundig og effektiv kloakspuling, så du kan blive fri for problemer med kloakken.

  En effektiv løsning der klarer problemerne i første omgang

  Hvis du oplever problemer med vasken, toilet, eller noget helt tredje i forbindelse med afløb og kloak, er en kloakspuling en super effektiv løsning, der klarer problemer i første omgang.

  En højtryksspuling giver et godt og varigt resultat, så problemerne ikke opstår igen kort tid efter. Ved at fikse problemet ordentligt i første omgang bliver du sparet for både tid og penge i fremtiden ved at undgå løbende at skulle punge ud for uholdbare, kortsigtede løsninger.

  ★★★★★

  Super god service og enormt venlige.

  Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

  ★★★★★

  Rigtig god service.

  Kom hurtigt og klarede det på 10 min. Og godt humør 🙂

  ★★★★★

  Værdi for pengene

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten Rothberg
  via Google

  ★★★★★

  God service og dygtig montør

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans Jørgen Madensen
  via Google

  Hvornår er en kloakspuling nødvendig?

  En kloakspuling er nødvendig, når din kloak er stoppet til. Her kan højtryksspulerens store kraft fjerne årsagen til, at kloakken stopper til.

  En tilstoppet kloak kan opleves på flere forskellige måder. Det kan være, at toilettet ikke kan skylle ud eller at vandet ‘gurgler’, når det skal løbe ned i afløbet. Det kan også komme til udtryk i form af vand, som har svært ved at løbe væk i afløb fra vask, toilet og bad.

  Kloakspuling kan altså være svaret, hvis du oplever en eller flere af lignende problemstillinger:

  • Stoppet afløb
  • Stoppet vask
  • Stoppet toilet
  • Gurglende lyde fra afløb og/eller toilet
  • Lugtgener
  • Toiletvandet stiger, når du skyller ud

  Kloakspuling til forebyggelse

  Kloakspuling behøver faktisk ikke at være en metode, man først springer til, når problemerne er opstået. Det kan nemlig også bruges til forebyggelse af problemer med kloakken. Mange venter med at gøre noget, til problemerne opstår, men ved at bruge kloakspuling som et forebyggende tiltag, kan man minimere risikoen for, at der overhovedet opstår problemer.

  På den måde kan du altså undgå at skulle håndtere ting som lugtgener eller stoppede afløb, vaske eller toiletter. Hvis du vælger at bruge kloakspuling som et forebyggende tiltag, anbefaler vi, at du gør det hvert 3-5 år.

  Du kan selvfølgelig også gøre andre ting i forebyggelsens tegn, så du minimerer risikoen for at opleve en tilstoppet kloak.

  Herunder er et par eksempler på forhold, du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil undgå kloakproblemer:

  • Hæld aldrig fedt i køkkenvasken
  • Smid aldrig objekter som vatpinde, hårtotter, bind eller bleer i toilettet

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig hurtigst muligt

   Professionel kloakspuling til skarpe priser

   Hos Kloakservice KBH leverer vi altid en topprofessionel og grundig kloakspuling til nogle af markedets skarpeste priser. Hos os starter prisen på en kloakspuling på 550. kr. inkl. moms og inkl. olietillæg mv.

   Vi arbejder altid hurtigt, effektivt og grundigt, så du ikke skal betale for unødig brug af  arbejdstid. Vi mener nemlig, at kvalitetsarbejde ikke behøver koste en formue.

   Garanti for kvalificeret kloakarbejde

   Alle vores medarbejdere er veluddannede og erfarne. Men det skal ikke være en hvilepude for os.

   Derfor har vi løbende fokus på at efteruddanne vores kloakfolk. Det sikrer os, at vi altid som kloakfirma kan udføre vores kloakarbejde på den bedste og mest optimale måde.

   Har du derfor brug for et eftersyn af din kloak eller en kloakspuling, er du garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning.

   Kloakspuling i København, Roskilde og resten af Nordsjælland

   Hos Kloakservice KBH kører vi ud og servicerer med en kloakspuling i København, Roskilde og resten af Nordsjælland. Vores hovedkontor ligger i København, men vi kører hellere end gerne ud til dig, hvis du har brug for kloakspuling eller en af vores andre kloakservices.

   Kloakspuling til private og erhverv

   Vi er din lokale kloakmand til alle typer af kloakopgaver. Uanset størrelsen på din opgave, har vi den helt rette faglige ekspertise og erfaring til at kunne hjælpe dig. Vi har en lang række samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi også er i stand til at varetage de større kloakopgaver.

   Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om processen, da vi tager os af hele arbejdet fra start til slut. Vi udfører kloakspuling for private, erhverv og offentlige institutioner.

   Vi gør altid vores ypperste for at hjælpe vores kunder på den bedste og mest effektive måde. Når du er glad og tilfreds, er vi det også. Derfor glæder det også at se, at vores tidligere kunder belønner os med fremragende score (4,6/5) på Trustpilot, hvilket placerer os blandt de allerbedst bedømte kloakmestre i landet.

   Mangler du et uforpligtende tilbud på en kloakspuling?