Kloakservice Hvidovre

Hvis du bor i Hvidovre og har brug for professionel kloakservice, så er du kommet til det rette sted. Hos KloakserviceKbh er vi specialiserede i at levere kloakservice til private, virksomheder og boligforeninger.

Med mere end 25 års erfaring inden for kloak arbejde, kan du være sikker på, at vi tilpasser vores service, så du får det bedst mulige resultat.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter at kontakte dig indenfor 1 time

  Professionel kloakservice i Hvidovre - få det bedste resultat

  Vi har mere end 25 års erfaring med kloakservice i Hvidovre til private, virksomheder og boligforeninger, og vores høje serviceprioritering har gjort os til en af de mest pålidelige firmaer i Hvidovre.

  Vi tilbyder altid et godt stykke arbejde, og vores lave priser indeholder ingen skjulte gebyrer. Hos os overholder vi altid alle vores aftaler med kunderne, og vores døgnvagt er til rådighed hele året rundt. Vi rykker akut ud 24 timer i døgnet og er altid klar til at hjælpe.

  Lave priser og ingen skjulte gebyrer på kloakservice i Hvidovre

  Vi er stolte af at tilbyde vores kunder lave priser uden nogen skjulte gebyrer. Det er vigtigt for vores kunder at få mest muligt for deres penge, og derfor sørger vi altid for at levere kvalitetshåndværk til en konkurrencedygtig pris.

  Vores dygtige og erfarne kloakfolk står altid klar til at hjælpe dig dit problem uanset opgavens omfang. Vi sætter altid vores kunders tilfredshed i højsæde og bestræber os på at levere en service, der er tilpasset vores kunders individuelle behov og ønsker.

  Døgnvagt kloakservice i Hvidovre - akut hjælp 24/7

  Vores døgnvagt er tilgængelig 365 dage om året, og vi rykker akut ud 24 timer i døgnet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at løse kloakproblemer hurtigt og effektivt, og vi er altid forberedte på at tage imod akutte opkald.

  Vores kunder kan forvente en hurtig respons, når de kontakter os. Dette kan være vigtigt, hvis kloakproblemet kræver øjeblikkelig opmærksomhed for at forhindre yderligere skader. Vi har adgang til professionelt udstyr og teknologi, der kan hjælpe os med at diagnosticere og løse problemet hurtigst muligt, så du kan komme tilbage til din hverdag.

  ★★★★★

  Super god service og enormt venlige.

  Super god service og enormt venlige. Kan kun anbefales! Klart mit go-to firma til alt fremtidigt kloak arbejde.

  ★★★★★

  Rigtig god service.

  Kom hurtigt og klarede det på 10 min. Og godt humør 🙂

  ★★★★★

  Værdi for pengene

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten Rothberg
  via Google

  ★★★★★

  God service og dygtig montør

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans Jørgen Madensen
  via Google

  Hvilke typer opgaver kan vi hjælpe dig med?

  Vi er specialiserede i at tilpasse vores kloakservice til hver enkelt kundes behov, uanset om det er en privatperson, virksomhed eller boligforening.

  Vores kloakfirma i Hvidovre løser typisk opgaver inden for:

  Kloakrensning

  Tømning af septiktank

  – Stoppet toilet og afløb

  TV-inspektion

  Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser eller for at få en pris på en opgave. Vi er til rådighed døgnet rundt, året rundt, og rykker akut ud ved behov.

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time   Samarbejdspartnere

   Ring 51 40 04 90