Få slamsugning i Klampenborg og Charlottenlund

Hos KloakService Kbh efterstræber vi at være dit foretrukne kloakfirma til slamsugning i Klampenborg, Charlottenlund og omegn. Så står du med kloakproblemer. Kommer vi hurtigt forbi og løser dine problemer med vores slamsuger.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time
  Mere end 25 års erfaring med slamsugning

  Indhent et gratis tilbud på slamsugning i Klampenborg og Charlottenlund

  Indhent et gratis og uforpligtende tilbud hos os

  Vores primære fokus er kundetilfredshed. Derfor er vores motto også at en aftale er en aftale, du oplever derfor ikke ekstra gebyr hos os, men kun faste priser.
  Derfor kan vi garantere, at vi tilbyder nogle af branchens bedste priser, da du ikke står med en ekstra regning, efter vi har sluttet vores arbejde hos dig.
   
  Vores priser starter på 560 kr. inkl. moms og inkl. olietillæg, fra første påbegyndte time. Denne start pris oplyser vi som et pejlemærke for dig. Din nøjagtige pris afhænger af dine kloakudfordrings størrelse og vi kan derfor først komme med din pris, når vi kender til dine kloak udfordringer.
  Er dine kloakproblemer opstået uden for vores normale åbningstid som hedder mandag-fredag 07.00-15.00. Så er det andre priser der er tale om. Dette vil komme under Udkald efter kl.15.00 se priserne her
   
  Når vi er færdige med at løse dine kloakproblemer, kan betalingen ske nemt og hurtigt via MobilePay, på kort eller kontant.
  Vi sender herefter en faktura til dig efter betaling er sket, fakturaen vil du modtage på den e-mail du har oplyst os, som du ønsker at modtage fakturaen på.   
   
  Du kan hos KloakService Kbh indhente et gratis og uforpligtende tilbud på din slamsugning i dag.

  25 Års erfaring inden for slamsugning

  Hos KloakService Kbh har over 25 års erfaring. Derfor kan vi garantere at der ikke er det kloakproblem, vi ikke har set før hos os.
  Da vi har set det meste inden for kloak, lokaliserer vi hurtigt problemerne.
  Vi får effektivt repareret din kloak, så den igen virker uden problemer. 
   
  Vores mange års erfaring har givet os en viden og en grundig arbejdsmetode, derfor er vi ved hvad der afhjælper lige netop dit kloakproblem.
   
  På den måde er vi heller ikke hos dig længere tid end nødvendigt og du kommer hurtigt tilbage til hverdagens gøre mål uden at skulle tænke på dine kloakproblemer. 
   
  Ud over vores mange års erfaring, sørger vi også for at videre udvikle os og vores medarbejdere løbende.
  Vi tror på at med de nyeste teknikker, videre udvikling af medarbejderne og vores erfaring, at vi kan garantere kompetent hjælp til dine kloakproblemer. 
   
  Når vores medarbejder er 100% færdige med at løse opgaven hos dig, kører de ikke med det samme, hos KloakService Kbh kører vi nemlig først, når kunden også er tilfreds og kan se at problemet er løst. 
  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Den bedste slamsugning i Charlottenlund og Klampenborg

  Løbende videreudvikling af medarbejdere

  Vores medarbejderne hos KloakService Kbh bliver løbende videreudviklet inden for kloak.
  På den måde sikre vi nemlig at KloakService Kbh arbejder med nyeste teknik og viden inden for kloakfaget.
   
  Den løbende videreudvikling vi giver vores medarbejder sikre, at vi udfører vores arbejde på den bedste og mest optimale måde ude hos vores kunder.
   
  Vores erfaring lagt sammen med vores løbende udvikling gør at du som kunde trygt kan kontakte KloakService Kbh for rådgivning i stedet for at søge rundt på nettet.
  Lad os om at finde svaret til dine problematikker og rådgive hvordan du bedst får løst dine udfordringer.
   
  Vores anbefalinger er, at du altid skal rådfører dig med professionelle fagfolk, inden du selv griber ind på dine kloakproblemer.
   
  Søger du rådgivning eller hjælp til dine kloakudfordringer som for eksempel slamsugning, rottebekæmpelse, tv-inspektion, spuling, faldstamme eller andet er du velkommen til at kontakte på telefon 51 400 490.

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

   Vi tilbyder døgnservice på slamsugning i Klampenborg, Charlottenlund og omegn

   Kontakt vores døgnvagt på telefon 51 400 490.
    
   Står du i i akutte problemer så skal du ikke tøve med at kontakte os, KloakService Kbh tilbyder nemlig døgnservice 24/7 året rundt.
    
   Vi har oplevet at nogle af vores kunder har ladet sig vente med at kontakte os med deres kloakproblemer. Desværre ser vi alt for tit at de mindste kloakproblemer vokser sig større og derfor også dyrere.
   Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til os med det samme, og lader os om at vurdere, hvor akut dine udfordringer med kloakken er.
    
   Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan vi vurdere hvor akut din situation er og dermed hvor hurtigt vi skal reagerer. 
    
   Vi kører ud til både privat-, erhverv- og institutionskunder og både til store samt små kloakproblemer, du skal derfor ikke være i tvivl om du kan kontakte os, for vi hjælper alle kunder.  

   Indhent et uforpligtende tilbud på din slamsugning i Klampenborg, Charlottenlund og omegn

   Via vores formular kan du indhente et tilbud også til løbende vedligeholdelse

   Indhent også tilbud til løbende vedligeholdelse af din kloak. KloakService anbefaler jævnligt, at du får spulet din kloak, dette gør at du minimere risikoen for tilstoppet afløb og toiletter. 
    
   Udover at minimere risikoen for tilstoppet afløb kan en jævnlig spuler af din kloak også mindske en delvist tilstoppet kloak. 

   Den delvist tilstoppet kloak er ikke altid noget man bemærker i det daglige. Man skal dog være klar over, at en af generne ved delvist tilstoppet kloak kan være lugtegener.

   Udover lugtegener kan et andet signal på delvist tilstoppet kloak være øget vandmængde i toilettet. Dette gør også at dit toilet bruger endnu mere vand når der bliver trukket ud og dette vil både blive dyrere på din vandregning og på klimakontoen.  

   Samarbejdspartnere

   Hent dit uforpligtende tilbud, vi vender tilbage inden for 1 time

   Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

   Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

   Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis på tlf. 51 400 490.

   Slamsugning

   Vi servicerer det meste af Sjælland – find netop den by du bor i.