Slamsugning Hillerød & Allerød

Hos KloakServiceKbh tilbyder vi effektiv og professionel Slamsugning i Hillerød, Allerød og omegn. Oplever du problemer med kloakken, eller har du en mistanke om at der er problemer? Så tag kontakt til os.

Indhent et tilbud her

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time
  Mere end 25 års erfaring med kloakservice

  Effektiv & professionel Slamsugning i Hillerød & Allerød

  Indhent et gratis tilbud - Billige slamsuger priser

  Hos KloakServiceKbh kan vi varetage alle kloakopgaver. Vi står altid klar til at rykke ud og løse dit kloakproblem. Vores pligtopfyldende medarbejdere, sidder altid klar til at give dig en 100% ærlig rådgivning og besvare eventuelle spørgsmål. Vores priser på de forskellige ydelser vi tilbyder, kan du finde her.

  Vi har stor erfaring og kan altid hjælpe dig, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Du kan ringe til os 24 timer i døgnet på telefon 51 40 04 90  

  Hos KloakServiceKbh har vi et motto.

  “En aftale er en aftale, den pris du får tilbudt af os, er fast og du vil derfor ikke opleve nogle ekstra gebyrer hos os.”

  Vi holder til i København, men kan også hjælpe dig med din opgave, da vi opererer på størstedelen af Sjælland & hjælper både private, erhverv- og institutionskunder. Med den store variation af kundetyper, kan KloakServiceKbh varetage alle kloakopgaver – og vi ved præcis hvad der skal til for at få et godt resultat.

  Du skal derfor ikke være i tvivl, vi kan altid hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit kloakproblem.

  Vi sidder klar til at rådgive dig imod det mest optimale resultat.

  25 Års erfaring inden for slamsugning

  Vi tør godt at sige, at vi igennem 25 år har oplevet alle former for kloakproblemer, dermed kan du altid kan forvente lidt mere fra os. Vi kommer altid hurtigt ud med vores slamsuger i både Hillerød og Allerød.

  Vælger du KloakServiceKbh til at varetage din opgave, vil du modtage et tilbud hurtigst muligt.

  Selvom vi holder til i København, kan vi hjælpe dig med din opgave – uanset hvor på Sjælland du befinder dig. Vores veluddannede medarbejdere står altid klar, og ved hvor vigtigt det er at opgaven bliver udført korrekt første gang.

  Vores mange års erfaring, gør at vi ved præcis hvordan ethvert kloakopgave skal håndteres. Vores medarbejdere har igennem tiden opbygget stor erfaring og bredde kompetencer indenfor alle typer af kloakarbejde. Dette gør at vores kloakmestre arbejder effektiv og sikrer altid at alting forløber sig som det skal.

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Kun de bedste medarbejder til din slamsugning i Hillerød & Allerød

  Løbende videreudvikling af medarbejdere

  Hos KloakServiceKbh søger vi hele tiden imod nye udfordringer. Vores medarbejdere bliver løbende udviklet, til at være branchens bedste. Derfor kan du forvente lidt mere hos os.

  Vores store kompetencer gør at vi kan løse din til punkt og prikke, hver gang.

  Sidder du inde med spørgsmål eller ønsker du en slamsugning pris? Så tøv ikke, vi sidder altid klar på telefonen og tilbyder professionel og brugbar rådgivning til netop din opgave.

  Hos KloakServiceKbh kan vi hjælpe med stort set alle opgaver inden for kloakarbejde, herunder:

  Kloakservice, kloakrensning, slamsugning, rottebekæmpelse, TV-inspektion af kloak, kloakspuling og faldstammer.

  Udfyld formularen

  Vi bestræber os efter, at kontakte dig indenfor 1 time

   Døgnservice på kloakservice i Hillerød og Allerød

   KloakServiceKbh tilbyder vi akut døgnservice hele året

   Kloakproblemer kan have store konsekvenser, og der kan derfor være brug for akut hjælp. Vi kører ud 24 timer i døgnet, uanset opgavens omfang.

   Vi kører både ud til private-, erhverv- og institutionskunder, da vi kan hjælpe med alle former for kloakopgaver. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, vi hjælper nemlig med alle former for kloakudfordringer.

   Vores døgnservice tilbydes året rundt, alle dage. For en professionel og effektiv slamsugning i Hillerød & Allerød, kan du kontakte os på telefon 51 40 04 90.

   Fordelagtige priser på slamsug

   Hos KloakService Kbh har vi et motto.
   “En aftale er en aftale,, den pris du får tilbudt af os, er fast og du vil derfor ikke opleve nogle ekstra gebyrer hos os. Får du en slamsuger pris, vil prisen være fastliggende og vi mener selv at vi har branchens bedste slamsugning priser.
   Vores priser på de forskellige ydelser vi tilbyder kan du finde her.

   Vi tilbyder kun rimlige priser, og ved at vi fører konkurrencedygtige priser da vi ingen ekstra gebyrer har.

   Kontakt os på telefon 51 40 04 90 og hør nærmere om din pris, eller indhent tilbud via vores formular som du finder ved at trykke her. Vi bestræber at besvare alle henvendelser inden for 1 timer.

   Skulle dine kloakudfordringer være akutte og foregår ude for vores almindelig åbningstider som lyder på kl. 07:00-15:00 mandag-fredag, vil der komme et udkørende tillæg på, læs mere meget om det under vores priser.

   Samarbejdspartnere

   Hent dit uforpligtende tilbud, vi vender tilbage inden for 1 time

   Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

   Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

   Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis på tlf. 51 400 490.

   Slamsugning

   Vi servicerer det meste af Sjælland – find netop den by du bor i.